miercuri, 10 octombrie 2012

Ghid Vacante Scolare pentru Elevi


Cand incepe vacanta? Cand se termina vacanta? Care este prima zi in care elevii merg la scoala? Urmatoarea vacanta va fi mai lunga sau mai scurta decat ultima? Ce activitati avem in vacanta? Cum arata noua structura scolara pentru anul urmator? Cum sunt structurate semestrele? Cand incepe semestrul 2? Cand incepe sau cand se termina vacanta de vara, de primavara, de paste, de iarna? Cand sunt examenele si tezele in noul an scolar? Unde gasesc informatii, un ghid pentru vacante scolare? Cum arata calendarul pentru vacantele scolare? Care sunt noile stiri referitoare la vacantele scolare?   Raspunsurile la aceste intrebari le puteti gasi structurate pe acest blog!

Va provoc sa raspundeti intrebarilor de mai jos si impreuna sa stabilim cele mai interesante posibile activitati de vacanta si beneficiile acestora.

De ce mersul la bunici in perioada vacantelor scolare?
Deoarece elevul are parte de momente frumoase petrecute cu bunicii, momente de care isi va aminti peste ani si ani. O vacanta petrecuta la tara il poate tine pe elev mai departe de calcultator, il poate implica in diverse activitati si implicit ii poate dezvolta creativitatea.

De ce sunt indicate taberele scolare pentru elevi?
Taberele scolare au un rol foarte important deoarece elevii socializeaza (comunicand acestia dezvolta noi prietenii) si petrec timpul liber intr-un mod diferit (ateliere de creatie, dans, teatru)

Ce fel de activitati sportive pot desfasura elevii in vacante?
inot, fotbal, basket, tenis, sah, dans sportiv, sah, golf

De ce sunt importante activitatile extrascolare pentru elevi?
Sunt importante deoarece permit o dezvoltare frumoasa si largesc orizontul de cunostinte.
- prin muzica copii isi imbunatasesc abilitatile
- piesele de teatru dezvolta creativitatea
- sporturile dezvolta gradul de socializarea

Lasa un comentariu si spune-ne: Ce alte activitati am putea introduce in ghidul de vacante scolare?

Un comentariu:

  1. In aceasta vacanta vreau sa stau cat mai departe de calculator. Vreau sa petrec cat mai multi timp cu prietenii mei dragi, sa radem, sa glumim si sa ne relaxam! apoi... voi merge si la bunici - cel putin 2 saptamani!
    O sa fie o vacanta pe cinste!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...